Články provozovny Pivovar Spojovna

X
Zpět

A co děti, mají si kde hrát?

Kdo by neznal úryvek z kultovní písničky kapely Katapult. A my odpovídáme: “Ano, mají”. Mít dětský koutek nebo prostor pro děti je pro každou restauraci nutnost, pokud cílí na mámy/táty s dětmi nebo celé rodiny. Proto jsme dali dohromady místa, kde si vaše ratolesti pohrají a vy si dáte v klidu jídlo nebo vychutnáte dobrou kávu.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Grundle, ideální dobrota na zobačku k pivu i k vínu

Vítejte ve světě gastronomie, kde i nejmenší pokrmy mohou mít svůj velký příběh. Dnes se podíváme na skromné, ale významné hrdiny rybích talířů – na grundly. Tito drobní vodní obyvatelé jsou oblíbenou pochoutkou nejen na českém stole, ale najdou si své místo i v kuchyních jiných kultur. 
Článek

Letní kina - kam vyrazit na dobrý film?

Máte rádi filmy a zároveň nechcete být při sledování zavření v temném klimatizovaném sále, když je venku hezky? Máte štěstí, je tady sezóna letních kin. A my vám řekneme, kam si zajít na svůj oblíbený film, ať už jste v Praze nebo kdekoliv jinde v Česku.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Kde se v Praze koná DEN DĚTÍ?

I děti mají svůj svátek, tak neváhejte a potěšte je návštěvou Dětského dne
Článek

Patří do bramborového salátu mrkev?

Už je to tady! Věčné diskuze na téma bramborový salát. Čí maminka ho dělá lepší, patří do něj mrkev a uděláme novou várku na Silvestra? Zeptali jsme se za vás šéfkuchařů známých pražských podniků. 
Článek

Kde bude na Vánoce otevřeno? Víme!

Vánoce jsou svátky klidu, a tak by je každý měl trávit přesně tak, jak chce. S nejbližšími nebo naopak se širokou rodinou či přáteli, doma nebo venku. Pokud pátráte, kam na Vánoce zajít na něco dobrého nebo nevíte, kde tyto zimní svátky strávit, čtěte. Tento článek je pro vás.
Článek

#GASTROTALK - povídání o gastru s lidmi z gastra, host Jaroslav Šlauf

#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V dalším dílu jsme přivítali ředitele Pivovaru Spojovna Jaroslava Šlaufa.
Článek

Nupacký Novák dorazil do Spojovny

Milovníci pivních speciálů pozor, nabíhejte do Spojovny. Nupacký Novák je na místě. A na čepu!
Článek

Chodovský Kravaťák naražen

Pivovar Spojovna je proslulý skvělými pivy na čepu, pravidelně si u nich můžete dát nějaký ten speciál. A ačkoliv jsou dovolené v plném proudu a spousta lidi nechává kravaty doma, tak do Spojovny dorazil 12° Witbier - Chodovský Kravaťák.
Článek

Čedič opět ve Spojovně

Pivo a hudba k sobě patří. A k pořádnému pivu z pivovaru Spojovna patří pořádný koncert pop-rockové skupiny Čedič.
Článek

Dětský den ve Spojovně

Spojovna myslí nejen na dospělé, ale nezapomíná také na děti. Proto u nich Den dětí nezůstane bez odezvy. Tak vezměte ratolesti a přijďte se pobavit, opéct buřty a oslavit svátek všech dětí.
Článek

Gastro pomáhá Ukrajině

Situace na východě Evropy je tragická. V Česku se po neoprávněném vpádu ruských vojsk na Ukrajinu zvedla nebývalá vlna solidarity a podpory. Mnoho jednotlivců i subjektů se zapojilo do pomoci obyvatelům Ukrajiny. Výjimkou není ani oblast gastra. Přinášíme vám proto seznam podniků, kterým není utrpení Ukrajinců lhostejné. Jejich podporou pomůžete i vy.
Článek

Degustace piva pod taktovkou sládka

Vinné degustace nejsou ničím neobvyklým, ale pivní degustace mají teprve říz. Přijměte pozvání do Pivovaru Spojovna na řízenou degustaci piva spojenou s prohlídkou pivovaru. 
Článek

Hrdinný Kyjevák nastupuje

Hrdinů není nikdy dost. (A tmavých ležáků také ne.) Pivovar Spojovna představil nové pivo, konrétně 12° tmavý ležák, který dostal jméno Hrdinný Kyjevák. Ve Spojovně touto novinkou na čepu chtějí vyjádřit obdiv a podporu Ukrajině a jejím hrdinům.  
Článek

Hráli jsme džbánkovanou

Pivo je český národní sport a Pivovar Spojovna to moc dobře ví, proto si připravil výhodnou akci s názvem “Džbánkovaná”. A bude vás to bavit!
Článek

Sobotní zabijačku ve Spojovně oživí nové pivo

Dali byste si o víkendu prdelačku, ovárek nebo jitrničku a jelítko. Pak si nenechte ujít sobotní zabijačku s harmonikou v pražském pivovaru Spojovna. A pozor, premiéru si odbude taky nové pivečko. A u toho prostě musíte být.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

#tourgastro 4 - Tajná zahrada, 2 pivovary a 1 překvapení

Celoroční seriál #tourgastro se nám pěkně rozjíždí a já vás mohu přivítat už u 4. dílu. Tentokrát vás s holkami Romanou (foto) a Luckou (dobro) zavedeme do Restaurace U Šemíka s tajnou zahradou, Olivova pivovaru s pivními lázněmi i hotelem, podniku Il Giardino Toscano s nejkrásnějším výhledem v Praze a Pivovaru Spojovna s letním kinem.
Článek