Co se děje

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Výlety, které potěší milovníky historie i pivních specialit

Připravte se na jaro plné nostalgie, zážitků a jedinečných momentů! Společnost Valenta Rail pro vás nachystala sérii zážitkových vlakových výletů, které vás provedou malebnou českou krajinou i do míst plných historie a autentických chutí. 
Článek

Jaké březnové gastro dny si nenechat ujít

Další díl chutného a šťavnatého seriálu je zde. Tentokrát se podíváme na první jarní měsíc neboli březen. Opět jsme pro vás vybrali některé svátky dobrého jídla a pití, které stojí za to si poznačit v kalendáři a připravit se na jejich oslavu. Protože nic se naslaví tak dobře jako svátky zasvěcené skvělé gastronomii. Přinášíme naše tři březnové tipy.
Článek

Steaková encyklopedie

T-bon, sirloin, tanderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více. 
Článek

Tretter’s Bartender Academy slaví 35 let a rozšiřuje nabídku kurzů

Svět barmanství je plný elegance, preciznosti a umění pohostinnosti. A právě v tomto duchu už 35 let rozvíjí své aktivity Tretter’s Bartender Academy, která patří mezi nejuznávanější vzdělávací instituce v oblasti mixologie a prémiového servisu. Michael Tretter, pokračovatel slavné rodinné tradice, dovedl akademii k současnému rozkvětu a neustále inovuje její nabídku.
Článek

Michelin míří do celé ČR: Jak ovlivní průvodce českou gastronomii?

Historický milník pro českou gastronomii! Po letech zaměření na Prahu rozšíří Průvodce MICHELIN svůj výběr na celé Česko. To znamená, že i regionální podniky – od horských chat po vinařské restaurace – mají šanci dostat prestižní ocenění. A česká kuchyně si to rozhodně zaslouží.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Glass tasting & španělský večer v Na Hlavní 23

Jak chutná víno v závislosti na tvaru sklenice? A jaké jídlo mu dodá ten správný říz? Přesně na tyto otázky odpoví jedinečný Glass tasting & španělský večer, který proběhne 27. března 2025 v restauraci Na Hlavní 23. Nejprve se ponoříte do světa sklenic Riedel, které mění prožitek z vína, a poté se přesunete k uvolněné atmosféře sdíleného stolování plného autentických španělských specialit.…
Článek

Hurricane Factory: Když se vrhneš do větru a pak (virtuálně) skočíš z letadla

Pokud hledáte způsob, jak si zpestřit život adrenalinem a nechce se vám hned skákat z letadla (nebo se něco podobného stane součástí vašich budoucích životních rozhodnutí), Hurricane Factory v pražských Letňanech je ta správná adresa. My, holky z redakce RejDILKY, jsme to šly osobně prověřit. A máme pro vás verdikt! 
Článek

Kam na byznys lunch neboli ten nejlepší pracovní oběd

Každý, kdo se pohybuje v obchodní sféře, se dříve či později setká s pojmem business lunch. Ale co to vlastně znamená? Proč je tak populární a jaký význam má v obchodním světě? V následujícím článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o obchodních obědech, od definice, přes výběr správného místa, až po etiketu a doporučení nejlepších restaurací!
Článek