Co se děje

Kam v Praze na 1. máje?

Neseďte na 1. máje doma - přinášíme vám několik tipů, kam vyrazit!
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Chřest se hlásí o pozornost

Období chřestu je tady a všichni milovníci téhle zázračné zeleniny jásají. A s konzumací chřestu je spojena spousta pozitivních dopadů na naše zdraví.
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2025. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Úžasné ústřice: Když je chuťový zážitek plný slanosti moře

Ústřice jsou jedním z nejdelikátnějších mořských plodů, které se dají najít. Jsou ale také jídlem, které má své zastánce, ale také i odpůrce. Dalo by se říct, že rozdělují společnost a jejich obliba mezi populací je spíše omezená. Někteří lidé milují ústřice pro jejich delikátní chuť a nezaměnitelnou texturu.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Steaková encyklopedie

T-bone, sirloin, tenderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více. 
Článek