Kde v Praze uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít ideální místo pro oslavu narozenin, firemní večírek nebo společenskou událost v Praze může být výzva. Proto jsme připravili podrobný průvodce nejlepšími podniky ve městě, kde můžete uspořádat svůj dokonalý event. Ať už plánujete elegantní firemní večírek, narozeninovou oslavu, nebo teambuilding, naše tipy vám pomohou najít ten pravý podnik, který splní všechny vaše představy. Prozkoumejte…
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kam v ČR na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatý Martin se blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kam vyrazit na SVATOMARTINSKÉ HODY. Svatomartinské husy nejsou jen o jídle – jsou to opravdové listopadové zážitky, na které se těší malé i velké gurmánské duše. Voňavé pečené husy, knedlíky, zelí a hlavně mladé víno tvoří kombinaci, která k podzimu prostě patří. Ať už si chcete udělat klasickou hostinu doma, nebo vyrazit na akci plnou…
Článek

REJ TEST REDAKCE - NEJLEPŠÍ ŽEBRA 2025

Loni to byl největší souboj, který se kromě základních kol dočkal i semifinále. Letos se opět vydáme do známých i neznámých podniků, abychom našly ta nejlepší žebra! #REJTESTREDAKCE je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika základních kolech a v…
Článek

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Tatarák a jeho příběh

Víte, odkud se vzal název “tatarák” neboli tatarský biftek”? Většina tento pokrm, který má své nadšence i zapřisáhlé odpůrce, spojuje s půvabnou pohádkou o divokých nájezdnících z kmene tatarů, kteří ukládali syrové maso pod sedla koní. Při jízdě se pak maso prosolilo potem zvířat i samotných i jezdců, následně okořenilo a zkonzumovalo. Pokud jste této historce věřili, zklameme vás.
Článek

Test redakce - Žebra, kam na ně zajít a kam určitě ne?

Ono se řekne pečená žebra a pivo, ale to byste se divili, jaké rozdíly v chutích, vůních, jemnosti, servisu u takových pečených žeber jsou.
Článek

#tourgastro 5 - pivovar v Karlíně, ryba pečená v pizza peci, výčep nejen pro vegany a pořádná porce pastrami

Vítejte u 5. dílu celoročního seriálu #tourgastro, který vám představuje gastro podniky v celé jejich kráse. Inspirujte se kam zajít na jídlo, kam na pivo, či víno, jaké mají novinky a na co si dát pozor. NOVINKA na konci reportáže na vás čeká soutěž.
Článek