Články provozovny BejkBuu KantynaBar a řeznictví

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde bude na Vánoce otevřeno? Víme!

Vánoce jsou svátky klidu, a tak by je každý měl trávit přesně tak, jak chce. S nejbližšími nebo naopak se širokou rodinou či přáteli, doma nebo venku. Pokud pátráte, kam na Vánoce zajít na něco dobrého nebo nevíte, kde tyto zimní svátky strávit, čtěte. Tento článek je pro vás.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kam v ČR na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatý Martin se blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kam vyrazit na SVATOMARTINSKÉ HODY. Svatomartinské husy nejsou jen o jídle – jsou to opravdové listopadové zážitky, na které se těší malé i velké gurmánské duše. Voňavé pečené husy, knedlíky, zelí a hlavně mladé víno tvoří kombinaci, která k podzimu prostě patří. Ať už si chcete udělat klasickou hostinu doma, nebo vyrazit na akci plnou…
Článek

REJ TEST REDAKCE - NEJLEPŠÍ ŽEBRA 2025

Loni to byl největší souboj, který se kromě základních kol dočkal i semifinále. Letos se opět vydáme do známých i neznámých podniků, abychom našly ta nejlepší žebra! #REJTESTREDAKCE je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika základních kolech a v…
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2025. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Festival mušlí 2025: mořské chutě už posedmé v Česku

Po úspěšných předchozích ročnících se do českých restaurací vrací oblíbený Czech Mussel Week. Letos se uskuteční už posedmé – a to od 20. do 28. září 2025. Během celého týdne budou mít hosté možnost ochutnat mušlové speciality v podnicích po celé republice.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2025!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní mistrovství, kde budeme obhajovat loňské zlaté medaile? A co ženské mistrovství světa v Českých Budějovicích? Opět přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošních MS v hokeji 2025.
Článek

Chřest se hlásí o pozornost

Období chřestu je tady a všichni milovníci téhle zázračné zeleniny jásají. A s konzumací chřestu je spojena spousta pozitivních dopadů na naše zdraví.
Článek

Steaková encyklopedie

T-bone, sirloin, tenderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více. 
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Novoroční zvyky u nás i ve světě.

Starý rok 2024 se pomalu blíží ke konci a všichni s napětím vyhlížíme ten nový. Bude lepší? Budeme my lepší? Podaří se nám konečně zhubnout nebo ušetřit víc peněz? Pojďme si na tento magický přerod posvítit a podívat na vše detailně. 
Článek

Svátek svatého Štěpána: Příběh plný chuti a tradic

Na Štěpána není pána. Kdo to ale je ten Štěpán? A co bude k obědu? Podíváme se na tenhle svátek hezky zblízka a poradíme, kam na štěpánskou hostinu.
Článek

Gril boxy od Bejka mění pravidla grilování

Léto je v plném proudu a s ním přichází i čas na grilování. Pokud plánujete venkovní posezení s přáteli nebo rodinou, máme pro vás skvělý tip – Bejkovy gril boxy od BejkBuu.
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Co se bude v gastru slavit v dubnu? Čtěte.

Jaro je (alespoň podle kalendáře) tady, ve firmách se nakousl nový kvartál a my se mrkneme na dubnové dny k nakousnutí. Neboli vybraly jsme pro vás několik dubnových gastro svátků, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.
Článek

Test redakce - Žebra, kam na ně zajít a kam určitě ne?

Ono se řekne pečená žebra a pivo, ale to byste se divili, jaké rozdíly v chutích, vůních, jemnosti, servisu u takových pečených žeber jsou.
Článek

Proč je pátek 13. lepší než pondělí 16.?

Pátek 13. má v popkultuře špatnou reputaci, ale jsme zde, abychom vás přesvědčily, že tento den může být v mnoha ohledech lepší než pondělí 16.!
Článek

Jak jsme testovaly žebra

My za to nemůžeme, ale náš Rej DILKOVSKEJ FIAT 500 se začal nervózně pohupovat v Pernerce, co pohupovat, doslova poskakovat. Že prej ho máme vzít na nějakou prýma jízdu. A néé jak Rej DILKA Lucka, která ho bere jen na samé pracovní jízdy. Jako jo, plní plány, ale FIATA to dost nebaví. Prej, teda. Dívíme se, proč FIAT tak výrazně na sebe upozorňuje. No proč asi. Je tu další pátek. A to znamená co?…
Článek

Popůlnoční boj o hokejové zlato dnes živě v Bejk Buu

Přijďte podpořit naše kluky v boji o zlaté medaile na MS v hokeji U20 a pořádně zafandit. V Bejk Buu bude otevřeno.
Článek

#gastrotalk - česká gastronomie je krásná pojďme si o ní povídat, host Ondřej Koubek

#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V druhém dílu jsme přivítali milého hosta Ondřeje Koubka majitele Bejk Buu a Řeznictví co má koule
Článek

Sestavte si svůj řízek

Chcete si pochutnat na řízku podle vašich představ, ale zároveň ve své kuchyni netrávit ani chvilku času navíc? Raději si zajdete do restaurace? To určitě půjde zařídit.
Článek

Podzimní delikatesy v Bejk Buu

Podzimní delikatesy zavítaly i do Bejk Buu.
Článek

Rybí speciality

V restauraci Bejk Buu si pro vás připravili letní rybí speciální menu.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek