Články provozovny BejkBuu KantynaBar a řeznictví

X
Zpět

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Co se bude v gastru slavit v dubnu? Čtěte.

Jaro je (alespoň podle kalendáře) tady, ve firmách se nakousl nový kvartál a my se mrkneme na dubnové dny k nakousnutí. Neboli vybraly jsme pro vás několik dubnových gastro svátků, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Novoroční zvyky u nás i ve světě.

Starý rok 2023 se pomalu blíží ke konci a všichni s napětím vyhlížíme ten nový. Bude lepší? Budeme my lepší? Podaří se nám konečně zhubnout nebo ušetřit víc peněz? Pojďme si na tento magický přerod posvítit a podívat na vše detailně. 
Článek

Svátek svatého Štěpána: Příběh plný chuti a tradic

Na Štěpána není pána. Kdo to ale je ten Štěpán? A co bude k obědu? Podíváme se na tenhle svátek hezky zblízka a poradíme, kam na štěpánskou hostinu.
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Test redakce - Žebra, kam na ně zajít a kam určitě ne?

Ono se řekne pečená žebra a pivo, ale to byste se divili, jaké rozdíly v chutích, vůních, jemnosti, servisu u takových pečených žeber jsou.
Článek

Proč je pátek 13. lepší než pondělí 16.?

Pátek 13. má v popkultuře špatnou reputaci, ale jsme zde, abychom vás přesvědčily, že tento den může být v mnoha ohledech lepší než pondělí 16.!
Článek

Už jste letos grilovali

K TEPLÝM SLUNEČNÍM DNŮM PATŘÍ TAKÉ GRILOVÁNÍGriluje se na zahradách, terasách i miniaturních balkonech. S rostoucí venkovní teplotou se úměrně zvyšuje spotřeba masa připraveného na roštu. Vepřová či hovězí žebra se stávají nedostatkovým, podpultovým zbožím!
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Jak jsme testovaly žebra

My za to nemůžeme, ale náš Rej DILKOVSKEJ FIAT 500 se začal nervózně pohupovat v Pernerce, co pohupovat, doslova poskakovat. Že prej ho máme vzít na nějakou prýma jízdu. A néé jak Rej DILKA Lucka, která ho bere jen na samé pracovní jízdy. Jako jo, plní plány, ale FIATA to dost nebaví. Prej, teda. Dívíme se, proč FIAT tak výrazně na sebe upozorňuje. No proč asi. Je tu další pátek. A to znamená co?…
Článek

Popůlnoční boj o hokejové zlato dnes živě v Bejk Buu

Přijďte podpořit naše kluky v boji o zlaté medaile na MS v hokeji U20 a pořádně zafandit. V Bejk Buu bude otevřeno.
Článek

#gastrotalk - česká gastronomie je krásná pojďme si o ní povídat, host Ondřej Koubek

#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V druhém dílu jsme přivítali milého hosta Ondřeje Koubka majitele Bejk Buu a Řeznictví co má koule
Článek

Sestavte si svůj řízek

Chcete si pochutnat na řízku podle vašich představ, ale zároveň ve své kuchyni netrávit ani chvilku času navíc? Raději si zajdete do restaurace? To určitě půjde zařídit.
Článek

Podzimní delikatesy v Bejk Buu

Podzimní delikatesy zavítaly i do Bejk Buu.
Článek

Rybí speciality

V restauraci Bejk Buu si pro vás připravili letní rybí speciální menu.
Článek

Steaková encyklopedie

T-bon, sirloin, tanderlion, hanger, rib eye je jen začátek řady steaků, na které můžete v restauraci či v řeznictví narazit. Přečtěte si o nich více.  
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek