Články provozovny Turnovská pivnice Waltrovka

X
Zpět

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Pivovar Turnov –⁠ pivo z Českého ráje v Praze

Co by to bylo za ráj bez piva? Spojením moderních technologií, tradičních postupů a receptur, kvalitních surovin a bohatých zkušeností, péčí a zručnosti sládka vznikl kvalitní řemeslný produkt –⁠ pivo s osobitou plnou chutí a barvou. To je Turnovské pivo.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek