Články provozovny Jazz&Cocktail Club U Staré Paní

X
Zpět

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Článek

Kde v Praze uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít ideální místo pro oslavu narozenin, firemní večírek nebo společenskou událost v Praze může být výzva. Proto jsme připravili podrobný průvodce nejlepšími podniky ve městě, kde můžete uspořádat svůj dokonalý event. Ať už plánujete elegantní firemní večírek, narozeninovou oslavu, nebo teambuilding, naše tipy vám pomohou najít ten pravý podnik, který splní všechny vaše představy. Prozkoumejte…
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

HUDEBNÍ PROGRAM V Jazz & Coctail Clubu U STARÉ PANÍ - pojďte zapařit!

Přijďte na Jazz a na lahodný koktejl do toho skvělého klubu
Článek

Znovu otevření podniků se musí pořádně oslavit

Nemoc Covid-19 ustupuje a tak se postupně uvolňují opatření, která byla v této souvislosti přjata. Pojďme se podívat, co si pro vás pražské podniky připravily.
Článek

Stylový večírek v jazzovém klubu

Sníte o dokonalém místě pro vánoční večírek Vaší firmy?  Chcete uspořádat stylovou narozeninou oslavu?  Rozloučit se se svobodou jako správný gentleman? Rádi byste zapili narození potomka a zajistili mu zdraví na celý život?  
Článek