Kam vyrazit v Praze? 05. prosince 2025 Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři? 05. prosince 2025 Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty? 04. prosince 2025 Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás!
Kam v Praze na brunch 01. prosince 2025 Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Kam na zvěřinové hody? 01. prosince 2025 Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
REJ TEST REDAKCE - NEJLEPŠÍ VEJCE BENEDIKT 2025 23. září 2025 Rej test redakce je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika základních kolech a v mnoha podnicích a finále TESTU REDAKCE bude porovnání všech podniků, kteří se umístily v základních kolech na 1. místě.
Od lanýže po lívance: brunchové nebe jménem Deer 23. června 2025 V místech, kde se jinak tlačí davy za trdelníkem, přichází tichý útok na chuťové buňky. V uličce pár kroků od Staromáku vyrostl brunchový úkryt, který si žádá vaši pozornost. Restaurant Deer nasadil laťku vysoko – ale zároveň férově. V kuchyni vládne šéfkuchař Lubomír Dolejš a pod jeho vedením vzniklo menu, kvůli kterému se vyplatí vstát i bez budíku. Každý den od 7:00 do 15:00.
Menu v restaurantu Deer: Chuťový zážitek pod taktovkou šéfkuchaře Lubomíra Dolejše 25. března 2025 Restaurant Deer přichází s novým menu, které je oslavou precizního řemesla, prvotřídních surovin a odvážných, přesto harmonických kombinací. Pod taktovkou šéfkuchaře Lubomíra Dolejše vznikla nabídka, která potvrzuje výjimečné postavení Deeru na pražské gastronomické scéně. Ochutnat ji můžete od dubna.
Dva lvi pro Restaurant Deer: Když se vášeň pro gastronomii mění v umění 23. února 2025 Některé restaurace servírují jídlo. Jiné servírují zážitky. A pak je tu Restaurant Deer, který dokázal, že dokonalá gastronomie je umění hodné ocenění. V prestižní soutěži TOP LIFE CZECH si odnesl hned dva lvy, čímž nejen potvrdil své výjimečné postavení na české gastronomické scéně, ale zároveň otevřel nové dveře k dalším úspěchům.