Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Jak rozproudit zábavu: Ultimátní průvodce pro každou oslavu, večírek nebo teambuilding

Jste připraveni proměnit vaši příští akci v epický zážitek, o kterém se bude mluvit ještě roky? Ať už plánujete večírek s přáteli, firemní teambuilding, oslavu narozenin, nebo dokonce svatbu, máme pro vás nálož inspirace, která zaručeně zvedne vaše hosty ze židlí. V tomto článku najdete vše od hudby, která rozproudí taneční parket, přes interaktivní hry, které spojí vaše hosty, až po dechberoucí…
Článek

Kde letos oslavíte Silvestr a přivítáte nový rok?

Patříte snad k těm, kteří si stěžují na hluk petard, rachejtlí, ohňostrojů, řvoucích davů a hlasité hudby? A nebo si ten jeden den v roce chcete naplno užít a přivítat nový rok s tou parádou, která k tomu už prostě tradičně patří, i když s vámi pak sousedé týden nepromluví? Zábava s přáteli, popíjení drinků, odpočítávání před půlnocí, wow momenty při pohledu na ohňostroje různých barev, a vítání…
Článek

Večírek na poslední chvíli? Víme, kde mají ještě poslední volné termíny.

Vánoce se blíží a vánoční večírky jsou v plném proudu. Kde uspořádat firemní vánoční večírek bývá velké dilema. Nemáte ještě termín  a zoufáte, kde party udělat, když už je skoro všechno obsazené? Nebojte, i pro opozdilce se najde řešení. V tomto článku vám představíme  skvělé podniky, které jsou jako stvořené pro večírek plánovaný na poslední chvíli.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kde v Praze oslavit HALLOWEEN?

Halloween se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kde se tento svátek bude bujaře slavit.
Článek

Novinky z Czech Mussel Weeku 2023

Czech Mussel Week už doslova ťuká na mušlové skořápky a my pro vás máme souhrn novinek z předsálí i zákulisí. Už v pondělí 25. září to všechno odstartuje a restaurace po celé republice začnou připravovat kila a kila čerstvých mořských plodů. Akce potrvá do neděle 1. října 2023.
Článek