Články provozovny Pytloun Sky Bar & Restaurant Prague

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na 1. máje?

Neseďte na 1. máje doma - přinášíme vám několik tipů, kam vyrazit!
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit!

Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Zima v iglú nad Prahou? V Pytloun Sky Baru to jde

Zima nemusí být jen o zmrzlých nohách na procházce. V Pytloun Sky Bar & Restaurant si užijete sněhové vločky s výhledem na Prahu a bez nutnosti bundy.
Článek

Oslava 20 let Pytloun Hotels nad Prahou byla nezapomenutelná!

Naši milí čtenáři, někdy se stane, že se dostanete na takovou akci, na kterou byste chodili znovu a znovu. A věřte mi, oslava otevření hotelu Pytloun byla právě taková akce!
Článek