Chřest se hlásí o pozornost

Období chřestu je tady a všichni milovníci téhle zázračné zeleniny jásají. A s konzumací chřestu je spojena spousta pozitivních dopadů na naše zdraví.
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam v Praze na 1. máje?

Neseďte na 1. máje doma - přinášíme vám několik tipů, kam vyrazit!
Článek

Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Každý den je důvod k oslavě –⁠ co oslavíme v lednu?

Příležitostí k oslavám je mnoho. Mezi ně patří například narozeniny, výročí svatby, křtiny, promoce, nová práce nebo třeba to, že je prostě pátek. Oslavy bývají navíc úzce spjaté s jídlem a pitím. Protože oslava bez dobrot není pořádná oslava, že?
Článek

Večírek na poslední chvíli? Víme, kde mají ještě poslední volné termíny.

Vánoce se blíží a vánoční večírky jsou v plném proudu. Kde uspořádat firemní vánoční večírek bývá velké dilema. Nemáte ještě termín  a zoufáte, kde party udělat, když už je skoro všechno obsazené? Nebojte, i pro opozdilce se najde řešení. V tomto článku vám představíme  skvělé podniky, které jsou jako stvořené pro večírek plánovaný na poslední chvíli.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Proč je pátek 13. lepší než pondělí 16.?

Pátek 13. má v popkultuře špatnou reputaci, ale jsme zde, abychom vás přesvědčily, že tento den může být v mnoha ohledech lepší než pondělí 16.!
Článek

Novinky z Czech Mussel Weeku 2023

Czech Mussel Week už doslova ťuká na mušlové skořápky a my pro vás máme souhrn novinek z předsálí i zákulisí. Už v pondělí 25. září to všechno odstartuje a restaurace po celé republice začnou připravovat kila a kila čerstvých mořských plodů. Akce potrvá do neděle 1. října 2023.
Článek