Články provozovny ADELE Restaurant & Bar

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Proč Češi neradi chodí do hotelových restaurací? Víme, které musíte navštívit!

Chodíte rádi do restaurací? Tady asi nebudete váhat. A co hotelové restaurace? Tady už se možná názory budou různit. Dnes se ponoříme do tématu, které se dotýká mnoha Čechů – proč někteří z nás neradi navštěvují hotelové restaurace. Ano, v poslední době se kvalita jídel a služeb v hotelových restauracích zlepšila, ale přesto zde stále přetrvává jistá nedůvěra nebo dokonce odpor. Podívejme se…
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Večírek na poslední chvíli? Víme, kde mají ještě poslední volné termíny.

Vánoce se blíží a vánoční večírky jsou v plném proudu. Kde uspořádat firemní vánoční večírek bývá velké dilema. Nemáte ještě termín  a zoufáte, kde party udělat, když už je skoro všechno obsazené? Nebojte, i pro opozdilce se najde řešení. V tomto článku vám představíme  skvělé podniky, které jsou jako stvořené pro večírek plánovaný na poslední chvíli.
Článek