Články provozovny A posto trattoria

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Menu z hlubin oceánu - ochutnejte lahodného tuňáka!

Připravte si chuťové buňky na pravou italskou lahůdku! První březnový víkend, konkrétně 2. a 3. března 2024, vás italská restaurace A posto zve na gastronomický zážitek z hlubin moře, který si nesmíte nechat ujít. 
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Navrhněte si vlastní pizzu!

9. února se každoročně slaví po celém světě Mezinárodní den pizzy. Proto pro vás na tento den připravili v italské trattorii A posto speciální pizza akci. Přijde si k nim navrhnout svou vlastní pizzu!
Článek

Gurmánská tour s A posto po Toskánsku

Už 22. ledna 2024 startují v italské trattorii A posto týdenní speciály, během kterých můžete vždy na jeden týden ochutnat vybrané lahůdky a víno z vyhlášených gurmánských regionů. A prvním tímto regionem, který můžete při gurmánské cestě navštívit je Toskánsko.
Článek

Víme, kde v Praze uspořádat večírek, na který se nezapomíná

Čas vánočních a firemních večírků se neúprosně blíží. Plánujete-li pro své zaměstnance, kamarády či rodinu tentokrát uspořádat jedinečný večer plný úžasných jídel, vína či drinků, máme pro vás tip na restauraci, která pro vás dokáže připravit večírek, na který se jednoduše nezapomíná.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Mezinárodní den těstovin: Víme, kam v Praze na dokonalé těstoviny!

25. října se každoročně po celém světě slaví Mezinárodní den těstovin. Pro milovníky tohoto oblíbeného pokrmu však máme výbornou zprávu. Víme, kam v Praze na dokonalé těstoviny po celý rok. Do italské trattorie A posto!
Článek

Kam v Praze za vínem a dobrým jídlem

Praha, nádherná perla střední Evropy známá svou bohatou historií, nádhernou architekturou a úžasnou multikulturní kuchyní, vám nyní na podzim odkrývá svůj další poklad. Místní italskou trattorii A posto nejspíše nemusíme představovat. Nyní si však pro vás tato oblíbená restaurace připravila dvě báječné novinky spojující neodolatelnou italskou kuchyni a vynikající jižanské víno. Pokud je to pro…
Článek

Restaurant Week: Kulinářský festival, který nesmíte zmeškat

Pokud jste milovníkem dobrého jídla a rádi objevujete nové chutě, pak je Restaurant Week událostí, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít. Tato oblíbená gastronomická akce vám totiž umožní ochutnat delikátní pokrmy nejlepších kuchařů z různých koutů Česka. A pochutnat si můžete v rámci této akce i na tříchodovém degustačním menu skvělé restaurace A posto trattoria v pražských Chabrech.
Článek

Týden kávy v italské trattorii A posto

Sametově hladká, lahodně vonící a hřejivě horká - to jsou slova, která věrně popisují jedinečnou tekutinu, kterou mnoho z nás neskonale miluje: kávu. Je to prostě naše malá radost ze života. Co si budeme povídat. V italské trattorii A posto to moc dobře vědí! Proto si pro nás k Mezinárodnímu dni kávy připravili speciální kávovou akci.
Článek

Již brzy začíná pátý ročník Czech Mussel Week: festival s vůní a chutí moře

Celá Česká republika bude vonět už od pondělí 25. září 2023 po celý týden mořem. Startuje totiž 5. ročník Czech Mussel Week, festivalu mušlí. Těšit se můžete na výborná jídla obsahující lahodné slávky, ale to rozhodně není vše! V rámci této akce si totiž můžete užít 1 + 1 porci zdarma.
Článek