Co se děje
Článek

Salut podává ústřice

Salut Restaurant neusíná na vavřínech a každý měsíc si pro své hosty připraví nějakou specialitu. A přestože jsou prázdniny, tak v Salutu nezahálí. Červencovou specialitou se staly ústřice a polévka z černého kořene s uzenou rybou.

Kdo by neznal ústřice, delikatesu, která je považována za afrodiziakum. V Salutu budeme moct ochutnat hned 4 druhy těchto čerstvých mořských plodů. V nabídce najdete ústřici zapečenou s holandskou omáčkou, s bylinkovým máslem, s omáčkou mignonette nebo čerstvé ústřice. Ochutnat můžete libovolné množství v libovolné kombinace.

I černý kořen, ze kterého je polévka měsíce, má své pozitivní účinky na lidské tělo. Najdete v něm vysoký obsah sacharidů a inulinu, takže je velice vhodný i pro diabetiky. Je také zdrojem vitamínů, hlavně  A, B1, C a E. A ke všemu je ještě velice chutný.

Tak ústřicím, černému kořenu a červenci zdar!

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také