Články provozovny Restaurace Talíř

X
Zpět

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Pražské střechy, které lákají nejen na fantastické výhledy

Praha, hlavní město České republiky, je známá svou architekturou, historickými památkami a malebnými uličkami. Ale co kdybychom vás provedli po Praze výškou a ukázali vám její nádherné střechy? Praha se postupně rozvíjí a střechy se stávají oblíbenými místy pro setkávání, relaxaci a vychutnávání si nádherných výhledů na město. Zde je několik pražských střech, které lákají návštěvníky svými…
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Pytlouni zamířili do Prahy

Pokud se pohybujete v hotelnictví, určitě vám neuniklo jméno Pytloun. Pytloun Hotels je český hotelový řetězec, který provozuje hotely a ubytovací zařízení v různých lokalitách v České republice. Najdete je především v Krušných horách, Krkonoších a v Liberci, kde je největším poskytovatelem ubytování. Cizí jim však už není ani hlavní město Praha, kde vybudovali hned 4 hotely a také skvělé…
Článek