Články provozovny Restaurace Na Kotlářce

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Día de los Muertos - Den mrtvých se slaví i u nás

Dia de los Muertos, nebo Den mrtvých, je tradiční mexický svátek, který slaví život a smrt. Je to čas, kdy rodiny vzdávají hold svým zesnulým příbuzným a přátelům. Tento svátek má kořeny v předkolumbovských civilizacích, jako jsou Aztékové, Mayové a další domorodé kultury, které věřily, že smrt je pouhým přechodem do jiného stádia existence.
Článek