Články provozovny Pizzeria Carllino

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

PIZZA –⁠ nejoblíbenější slaný koláč na světě

Přečtěte si zajímavé povídání o této skvělé italské pochutině.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Nenechte si ujít únorové gastro dny

Co vás napadne, když se řekne únor? Únor je druhým měsícem v roce v Gregoriánském kalendáři. Je nekratším měsícem, má jen 28 dní (29 v přestupném roce). Únor je spojen s oslavou Valentine's Day, tedy svátku zamilovaných. Průměrná únorová teplota v Česku se pohybuje kolem 3 až 5 °C. V únoru se také slaví Mezinárodní den úsměvu a samozřejmě spousta gastro dnů. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.
Článek

Kde si v Praze vychutnat šneky

Přístup ke šnekům coby pokrmu se různí. Pro některého jsou lahůdkou, pro jiného spíše výstředností. Pokud rádi zkoušíte nové chutě a chtěli byste vyzkoušet tento vracející se trend, pak vám nabízíme vybrané možnosti, kam na šneky vyrazit. 
Článek

Mikuláš: Svátek plný tradic a chutí

Kolem 5. prosince, ulice se začínají hemžit Mikuláši, anděly a čerty. Mikuláš sice svůj svátek slaví až o den později, radosti, tradice a samozřejmě chutná lákadla se rozdávají už v úterý.
Článek