Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Hospodský kvíz

Někdy vám partner vyčítá, že chodíte do hospody jen vysedávat? "Jdu na dvě," už není fráze, která by zůstala bez odezvy? Konečně máte perfektní alibi - hospodský kvíz.
Článek

Nejlepší hamburger - rej test redakce

Rej test redakce je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika základních kolech a v mnoha podnicích a finále TESTU REDAKCE bude porovnání všech podniků, kteří se umístily v základních kolech na 1. místě.
Článek

Sportovní přenosy u belgického piva

Praha je město, kde se nachází spousta barů a hospod. Ne všude lze ale sledovat sportovní přenosy. A málokde si můžete vybrat, na co byste se chtěli dívat. Pokud si rádi vybíráte, navíc chcete být v unikátním prostředí a milujete originální belgické pivo, určitě byste měli zavítat do baru Be Silly. Tento beer bar nabízí nejen bohatou nabídku piv, ale také možnost sledovat sportovní přenosy na…
Článek