Co se děje
Článek

Healthy Rolled Pizza: Kulinářský trend letošního léta

V létě si mnozí z nás rádi dopřejí něco osvěžujícího, rychlého a zároveň zdravého. Ačkoliv to může znít jako protimluv, existuje takový pokrm, který splňuje všechny tyto požadavky. Jmenuje se Healthy Rolled Pizza, a je to nový hit letošního léta!

Představte si tenké těsto, jemné jen dva milimetry, které je pečené do dokonalosti. Tak tenké, že hlavní chutě přicházejí přímo ze surovin, které jsou na pizze. Přestože může být tento typ pizzy považován za nízkokalorický, na chuti rozhodně nešetří. V kombinaci s čerstvými a kvalitními surovinami vytváří nezapomenutelný gurmánský zážitek.

Ale co by to byla za pizza bez omáček? A zde nás Healthy Rolled Pizza překvapí ještě více. K dispozici jsou omáčky, jako je zakysaná smetana, rajčatová omáčka, ale i delikatesy v podobě mikrobylinek či lanýžů. A výsledek? Nádherná (a i fotogenická) pizza, kterou budete chtít sdílet s každým.

Tenhle unikát můžete vyzkoušet v Cafe Graff. Nabízí čtyři různé varianty Healthy Rolled Pizza včetně vegetariánské, takže si vybere opravdu každý. A to vše si můžete vychutnat na útulné venkovní zahrádce přímo v centru Prahy. Proč nezkusit toto léto něco nového, originálního a zároveň chutného?

Kde se tahle originální pizza vzala a jakou mají hosté nejradši? Na to jsme se zeptali šéfkuchaře Cafe Graff Petra Tamme.

Petře, kde se vlastně vzala healthy rolled pizza a jak se dostala právě k vám?

Jedná se o nápad pana majitele, který tuto myšlenku přivezl z Californie. Oslovila ho nízkokalorická varianta spojená s něčím novým a zážitkovým. Společně jsme na tom pak v restauraci zapracovali a vytvořili originální 4 druhy.

Jaká rolovaná pizza frčí nejvíc?

Hm, nejvíce frčí Hot pepperoni fury - pikantní varianta. Zde je zajímavé spojení pálivého se zakysanou smetanou, která to krásně zjemní.

Jaká je TA VAŠE oblíbená?

Můj favorit je jednoznačně Garden Bliss. Baví mě ta propojenost chutí, barevnost a jednoduše miluju zeleninu!

Co na pizzu říkají lidé a také děti?

Myslím, že na své si přijdou hosté, kteří neradi jedí okraje, směje se Petr. Oceňují tenkost těsta a výraznou chuť surovin ve spojení s mikro bylinkami. Děti mají zase zážitek z rolování, je to pro ně i jakýsi druh zábavy řekněme a rodiče mají alespoň malou šanci se v klidu najíst.

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také