Hudební večery aneb kam za živou hudbou

Máte rádi hudbu? A chcete zažít tu atmosféru naživo? Máme pro vás skvělý tip na hudební večery. Užijte si příjemný večer s živou hudbou napříč podniky.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kam na zvěřinové hody?

Na zvěřinových specialitách si někde můžete pochutnat sice během celého roku, ale právě teď je nejlepší čas. Kam můžete zajít na zvěřinové hody?
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Volba sládků

Máte rádi speciály? Právě pro vás je určena VOLBA SLÁDKŮ, která každý měsíc představuje jedno speciální pivo
Článek

#tourvydejniokna 11 - Španělsko, Itálie a Vinohrady! Pojďte si s námi užít další gastro jízdu

Dovolená v nedohlednu a vy už si jen matně vzpomínáte, jak skvělé bylo tapas ve Španělsku, kalamáry v Itálii či sklenka vína na pláži? Nesmutněte a pojďte s námi na další #tourvydejniokna.
Článek

Které restaurace mají výdejní okno a které vám dovezou jídlo až k vašim dveřím?

.
Článek

Hudební večery v restauraci U Vodárny - skvělá zábava pro každého

Přijďte si zatančit a pobavit se do restaurace U Vodárny
Článek