Články provozovny Pivovar Kilián

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Mušle zaplaví Prahu

Mušle jsou populární pokrm hlavně v Holandsku, Belgii a Francii. Cestu si ale našly i na české a moravské talíře. Důkazem je i už čtvrtý ročník festivalu Prague mussel week, do kterého se zapojilo mnoho pražských i mimopražských podníků. 
Článek