Články provozovny Vikárka Restaurant

X
Zpět

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

NEJLEPŠÍ SMAŽÁK - REJ TEST REDAKCE

Test redakce je nezávislý test, který má jasná pravidla a postupy. Ochutnáváme při něm vždy jedno jídlo v několika podnicích a dle přísných pravidel vybereme ten nejlepší. Každé jídlo degustujeme v několika kolech a finále REJ TESTU REDAKCE bude porovnání všech podniků, kteří se umístily v základních kolech na 1. místě.
Článek

Proč je pátek 13. lepší než pondělí 16.?

Pátek 13. má v popkultuře špatnou reputaci, ale jsme zde, abychom vás přesvědčily, že tento den může být v mnoha ohledech lepší než pondělí 16.!
Článek

Restaurace Vikárka: Skvost Pražského hradu ideální pro firemní akce

Restaurant Vikárka, umístěný přímo v srdci Pražského hradu, je místem, které naplňuje historický duch i moderní pohodlí. Jedná se o ikonický klenot pražské gastronomie, který kombinuje minulost s přítomností a nabízí jedinečné prostory pro pořádání firemních vánočních večírků.
Článek

Kde se v Praze koná DEN DĚTÍ?

I děti mají svůj svátek, tak neváhejte a potěšte je návštěvou Dětského dne
Článek

Festival minipivovarů na Pražském hradě

8.-10.6.2023 otevře své brány Festival minipivovarů na Pražském hradě. Tento festival se řadí ke špičce pivních festivalů v České republice. Jedná se o festival degustační, kdy návštěvníci mají možnost ochutnat více jak 120 druhů piva na jednom místě. 
Článek