Články provozovny Salut Restaurant

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Nejdůležitější jídlo dne: Jak šel čas se snídaní a jak vypadá dnes

Dlouho se o snídani mluvilo jako o nejdůležitějším jídle, dnes ale některé výživové směry její závažnost vyvrací. Jak to tedy je??
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Novinky z Czech Mussel Weeku 2023

Czech Mussel Week už doslova ťuká na mušlové skořápky a my pro vás máme souhrn novinek z předsálí i zákulisí. Už v pondělí 25. září to všechno odstartuje a restaurace po celé republice začnou připravovat kila a kila čerstvých mořských plodů. Akce potrvá do neděle 1. října 2023.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2023. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

10 tipů pro uspořádání úspěšné konference

Uspořádat konferenci není nic snadného. Musíte myslet na spoustu věcí, aby vaše akce byla úspěšná a návštěvnící spokojení. A aby se k vám třeba také rádi vraceli. Sepsali jsme pro vás desatero, na co při pořádání konference myslet, a přidali jsme i pár tipů, kde můžete konferenci uspořádat.
Článek

Salut podává ústřice

Salut Restaurant neusíná na vavřínech a každý měsíc si pro své hosty připraví nějakou specialitu. A přestože jsou prázdniny, tak v Salutu nezahálí. Červencovou specialitou se staly ústřice a polévka z černého kořene s uzenou rybou.
Článek

Polední grilovací středy v Salutu

Co se vám vybaví jako první, když se řekne "oblíbené letní jídlo"? Vsadíme se, že minimálně v TOP3 bude něco z grilu. A grilovat se bude po celé léto i v Salut Restaurantu a to každou středu přes oběd.
Článek

Salut Restaurant bude degustovat

Znáte lepší kombinaci pro vaše chuťové pohárky, než je degustace vína, jídla a čokolády?  Užijte si degustaci skvělých vín z Moravy i Francie, úžasné menu v podání restaurace Salut s lahodnou čokoládu navrch. A představte si, že si navíc víno i čokoládu odnesete domů. No nezní to skvěle?   
Článek