Články provozovny Folklore Garden

X
Zpět

Inspirace pro dámskou rozlučku se svobodou: tipy a tradice z celého světa

Rozlučka se svobodou pro ženy je speciální událost, která má dlouhou a zajímavou historii. Přestože mnoho lidí považuje rozlučky se svobodou za moderní tradici, jejich kořeny sahají až do starověku. V minulosti byly tyto oslavy často soustředěny na symbolické rituály, které měly připravit nevěstu na její novou životní roli. Tradice se však s časem vyvíjely a dnes nabízejí širokou paletu možností,…
Článek

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

7 nejlepších míst v Praze pro vaši svatbu

Vezmeš si mě? Pokud jste na tuto otázku odpověděl/a ANO, tak už určitě hledáte ideální místo. My jsme pro vás vybrali TOP 7 svatebních míst v Praze. Pohodlně se usaďte a vybírejte. Ale rychle, než budou ty nejlepší lokace pryč. 
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

#tourgastro - Morava v Praze vítejte ve Folklore Garden

V dalším díle #tourgastro vás tentokrát vezme na Moravu v Praze. Skutečně, čtete správně. Tentokrát vás vezmeme s naší reportáží do Folklore Garden, skrytého skvostu v Praze 5. Když jsme se o tomto podniku dozvěděly panovaly u nás mírné obavy z toho, jak může být Morava, její atmosféra, zvyky a tradice převezeny do Prahy? Nebude to jen pověstná past na turisty, která s pravým folklorem nemá nic…
Článek

Za folklórem do Folklore garden

Folklór, to jsou kroje, tanec, zpěv, hudba a skvělá nálada. Folklore Garden na Praze 5 pravidelně pořádá skvělou folklórní show, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.  
Článek

Tradiční folklorní show

Moderní doba, městský ruch, technologie, tak možná někteří vnímají "dnešní svět", ale nemusí to tak být. Tradice jsou důležitou součástí naší kultury. Stále se dodržují, a záleží nám na nich. Nemusíte kvůli tradičnímu zážitku jezdit do malebných vesniček nebo čekat na oslavy dožínek, Velikonoc, apod.
Článek