Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Kam v ČR na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatý Martin se blíží a my vám přinášíme přehled podniků, kam vyrazit na SVATOMARTINSKÉ HODY. Svatomartinské husy nejsou jen o jídle – jsou to opravdové listopadové zážitky, na které se těší malé i velké gurmánské duše. Voňavé pečené husy, knedlíky, zelí a hlavně mladé víno tvoří kombinaci, která k podzimu prostě patří. Ať už si chcete udělat klasickou hostinu doma, nebo vyrazit na akci plnou…
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek

Rozhovor s Janem Schánilem, šéfkuchařem restaurace Bull&Bonito, jejíž kuchyně vás přenese ke Středozemnímu moři

Kdo by se nechtěl občas přenést někam k moři a nechat si na talíři přinést čerstvou rybu nebo mořské plody. Kvalitní suroviny, skvělý tým šéfkuchaře Jana Schánila a láska k dobré středomořské kuchyni - to je restaurace Bull&Bonito. A nejen o té jsme si právě se chefem Honzou popovídali.
Článek