Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kde uspořádat firemní večírek, oslavu či párty?

Najít vhodný prostor pro oslavu narozenin, společenskou událost či firemní večírek je někdy pěkně náročné. Přinášíme vám velký přehled toho, kde firemní večírek, oslavu, teambulding či párty můžete uspořádat. Najděte ten nejvhodnější podnik právě pro vás.
Článek

Junior Bowling Cup Radava

Bowling je skvělá hra pro děti i dospělé. A junioři ve věku 6–18 let budou mit možnost si to rozdat v turnaji, který pořádá Bowling Radava. A navíc jeden vylosovaný účastníků dostane nový iPhone. 
Článek

Letenský bowlingový pohár jednotlivců

Kdo by neměl rád bowling. A proč si to v něm zkusit poměřit síly i s jinými hráči, než jsou vaši přátelé či rodina. Bowling Radava na Letné rád přivítá zkušené i méně zkušenější hráče.
Článek

Večerní bowlingový turnaj Radavský Double

Kdo by neměl rád bowling? Ale co takhle si zkusit zabowlit ve dvojici v turnaji pro pobavení? Bowling Radava pořádá večerní turnaj pro libovolné dvojice s tradičním rozpisem a o zábavu nebude nouze.
Článek

Bowlingový turnaj

Jste soutěživí? Rádi vyhráváte? Nechybí vám nadšení pro hru? Jste týmoví hráči? A bowling je aktivita na kterou se dokonce těšíte?
Článek

Radavská zahrádka v létě 2019

Vážení naši hosté, od pondělí 3. června přijďte navštívit letní zahrádku na Radavě. Zahrádka je s obsluhou nápojů od pondělí do pátku od 14 do 22 hodin. Rezervace na stoly přijímáme na tel. čísle 233 101 211.
Článek