Články provozovny Areál Botanika

X
Zpět

Nejlepší místa pro firemní akce a teambuilding

Kde uspořádat firemní akci, teambuilding, konferenci nebo setkání se zákazníky? Tipy na zajímavá místa. Nechte si zaslat nabídku. Oslovte všechna místa najednou  
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Kam v Praze na brunch

Snídaně, oběd, večeře? To už dávno neplatí. Zajděte na brunch a zpříjemněte si váš den.
Článek

Kde se letos budou slavit Velikonoce?

Velikonoce jsou jeden z nejkrásnějších svátků, které navíc přináší spoustu velikonočních dobrot. Které restaurace si pro vás připravily velikonoční hody. Račte nakouknout. 
Článek

Kde a jak uspořádat nezapomenutelnou svatbu

Svatba je jeden z nejslavnostnějších okamžiků našich životů. Vdáváte či ženíte se jednou, maximálně dvakrát na život. Pokud nepočítáme fajšmekry, kteří do chomoutu s radostí vlezou několikrát, protože čím víc svateb, tím víc svíčkové.
Článek

Láska prochází žaludkem, oslavte Valentýna gastronomickým zážitkem, který vás vystřelí do nebes

Svátek svatého Valentýna lidi v České republice odpradávna rozděluje na dva tábory. Na ty, kteří jej slaví a nedají na něj dopustit a na ty, kteří jej považují za americký nesmyslný svátek. Jak to ale s tímto svátkem je doopravdy? Pokud patříte do první skupiny, máme pro vás nápad. Co takhle svou lásku oslavit jedinečným gastro zážitkem?
Článek