Články provozovny Řeznictví co má koule - Bejk Buu

X
Zpět

Nově otevřené podniky (nejen) v Praze

Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Článek

Kam v Praze na ČARODEJNICE?

Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Článek

Kam na zabijačkové hody?

Jestli jste se zabijačky už někdy účastnili, tak jistě víte, že je to velká událost. Dříve se dělaly zabijačky za účelem zisku masa pro výživu domácnosti, a je to tak stále, nebo se něco změnilo? Jak vlastně vypadá "dnešní" zabijačka?
Článek

Kde pro vás s láskou upečou vánoční cukroví a připraví štědrovečerní večeři?

Vánoce, Vánoce přicházejí... Už teď vás při představě Vánoc a pečení vánočního cukroví bolí hlava? Soutěž o to, kdo upeče nejvíc druhů, probdělé noci, zvuk plechů a o sebe cinkající vánoční tvořítka, mouka po celé kuchyni, "vůně" připáleného lineckého, všechno ulepené od marmelády. Klidný štědrý den si pamatujete už jen z dětství, kdy se o večeři a pohodovou atmosféru postarali rodiče? To ale…
Článek

Kam v Praze na SVATOMARTINSKOU HUSIČKU?

Svatomartinská husa je snad nejoblíbenější podzimní gastronomický svátek v Čechách i na Moravě. Podívejte se, jaké menu si pro vás letos podniky připravily a najděte tip na podnik, kam na Svatomartinskou husu zajít. 
Článek

Červnové gastro dny: Objevte svět chutí

Měsíc červen je teplý a plný života. Přináší také další gastro zážitky. My jsme ze široké nabídky vybraly Světový den tapas, Den cibulových kroužků a Den jablečného štrůdlu. Pojďme se ponořit do těchto svátků chutí a objevit místa, kde si můžete tyto lahodné speciality vychutnat. 
Článek

Nakládaná masa na gril bez práce

Grilovačky jsou v plném proudu a domácí grilování vyžaduje spoustu příprav. Řeznictví co má koule Bejk Buu se rozhodlo, že minimálně s masem vám pomůže. Aktuálně u nich můžete totiž koupit kvalitní nakladaná masa připravená rovnou na váš gril.
Článek

Zavaříme, uvidíme

Bejk Buu je řeznictví, které by rozhodně nemělo uniknout vaší pozornosti. Je to totiž řeznictví, co má koule, skvělého šéfa a řezníka Ondru Koubka a spoustu fajn nápadů.
Článek

#gastrotalk - česká gastronomie je krásná pojďme si o ní povídat, host Ondřej Koubek

#gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V druhém dílu jsme přivítali milého hosta Ondřeje Koubka majitele Bejk Buu a Řeznictví co má koule
Článek