Nově otevřené podniky (nejen) v Praze 30. listopadu 2025 Inspirace není nikdy dost a platí to i pro oblast gastro. Pojďte se s námi podívat na nově otevřené podniky a rovnou je zajděte otestovat. Protože otevřít si bistro, restauraci či kavárnu v dnešní době vyžaduje i trochu odvahy. A my všem odvážným tleskáme.
Kam v Praze na ČARODEJNICE? 29. dubna 2025 Tipy, kam v Praze zajít na PÁLENÍ ČARODEJNIC. Přijďte na divoké rejdění pro dospělé i děti.
Gril boxy od Bejka mění pravidla grilování 18. července 2024 Léto je v plném proudu a s ním přichází i čas na grilování. Pokud plánujete venkovní posezení s přáteli nebo rodinou, máme pro vás skvělý tip – Bejkovy gril boxy od BejkBuu.
Nakládaná masa na gril bez práce 14. června 2022 Grilovačky jsou v plném proudu a domácí grilování vyžaduje spoustu příprav. Řeznictví co má koule Bejk Buu se rozhodlo, že minimálně s masem vám pomůže. Aktuálně u nich můžete totiž koupit kvalitní nakladaná masa připravená rovnou na váš gril.
Zavaříme, uvidíme 29. března 2022 Bejk Buu je řeznictví, které by rozhodně nemělo uniknout vaší pozornosti. Je to totiž řeznictví, co má koule, skvělého šéfa a řezníka Ondru Koubka a spoustu fajn nápadů.
#gastrotalk - česká gastronomie je krásná pojďme si o ní povídat, host Ondřej Koubek 27. února 2022 #gastrotalk je seriál z prostředí české gastronomie. Pojďte si s námi společně povídat o tomto krásném oboru. V druhém dílu jsme přivítali milého hosta Ondřeje Koubka majitele Bejk Buu a Řeznictví co má koule