Články provozovny Glamour Restaurant

X
Zpět

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

10 000 kilometrů pěšky Jižní Amerikou

1 mladý muž, 6 zemí, 315 dní s batohem na zádech a 10 000 kilometrů. Tak vypadala cesta Jana Redla Jižní Amerikou. Zajímá vás víc? Přijďte na přednášku.
Článek

Glamour stand-up comedy

Stand-up comedy zažívá v Česku boom a Glamour Restaurant na tuhle vlnu naskočil a pravidelně pořádá show "The Shade of it all".     
Článek

Výjimečné zážitky v Glamour restaurant

Dlouho jste hledali podnik, který byste mohli navštěvovat pravidelně a přitom vás vždy něčím novým překvapil? Máte rádi zážitky, skvělé večeře s programem, nebo jen odreagování a odpočinek?
Článek

5chodové menu s ochutnávkou vín

Rádi ochutnáváte víno a užíváte si pohodu s přáteli? Neváhejte nás návštívit a dopřejte si nezapomenutelný zážitek. Nabízíme Vám 5chodové menu s ochutnávkou vín, na které budete dlouho vzpomínat...
Článek

Travesti show s 3chodovým menu a koktejly

Zveme vás do restaurace Glamour na středy plné zábavy. Čeká vás skvělý program, kterým vás budou provázet jedny z nejlepších travesti umělkyní v Čechách.
Článek

Zveme vás na karaoke s 3chodovým menu

Chcete si v pátek večer posedět s přáteli a prožít tak skvělou zábavu jak to lze jen na karaoke? Přijďte a spojte tak okamžik karaoke s dobrým jídlem a pitím.
Článek