Co se děje
Článek

#GASTROTALK: Od Michelina až do Počernic – Martin Tamele a cesta za špičkovou kuchyní

Zapomeňte na běžné bistro! Restaurace Sezóna v pražských Počernicích prochází pod vedením šéfkuchaře Martina Tameleho kompletní proměnou. Připravte se na „českou fusion řízlou Anglií, Francií a Asií“, kde se tradiční pojetí mísí s neotřelými nápady. A my jsme ho vyzpovídaly.

Martin, který sám sebe označuje za „asi jako nezaměstnatelnýho“, má za sebou bohaté zkušenosti z michelinských restaurací v Londýně, kde začínal na myčce a učil se bourat zvěřinu. Jak sám říká: „Jestli chcete vařit, seberte se a jeďte pryč, zavřete se do tý kuchyně, protože to je asi jako největší škola co jsem mohl jako dostat v životě“.

Jaké inovativní techniky a ingredience Martin využívá ve své kuchyni? Proč se nebojí být „nejdražší“, ale chce být zároveň „nejlepší“ v lokalitě Počernic? A jakou roli hraje jeho „tvrdohlavost“ v kulinárních experimentech? Ponořte se do světa moderní gastronomie a zjistěte odpovědi v našem #GASTROTALKu!

Chcete doplnit či opravit článek? Napište nám.
Čtěte také