Články provozovny Pražský floutek

X
Zpět

Kam zajít v Praze fandit naším hokejistům? MS v hokeji 2024!

Fandíte hokeji? Těšíte se na letošní domácí mistrovství? Řekneme vám kdo kdy hraje a navíc přinášíme přehled podniků, kde se budou promítat zápasy letošního MS v hokeji.
Článek

Pražské zahrádky volají a pivo se chladí...

Velký přehled restauračních zahrádek v Praze – 2024. Tak neseďte doma a přijďte si vychutnat dobrou baštu, nebo skvěle vychlazené pivko na některou z pražských zahrádek.
Článek

Kam vyrazit v Praze?

Praha je město plné gastronomických možnosti, kulturních akcí a zážitků, o kterých vás budeme pravidelně informovat. Co se děje v pondělí? Kam vyrazit ve čtvrtek? A co s víkendem? Pražskej Rej to ví a poradí.
Článek

Rozhovor s Rudolfem a Lucií Lachovými z Pražskeho floutka

Pražský floutek je útulný pivní bar, šenk, se zajímavou a proměnlivou nabídkou na osmi pípách. Za tímto pražským podnikem stojí manželé Lucie a Rudolf. Nabízel se tedy dvojrozhovor. Jaké to je podnikat v manželství? A kdo je typickým návštěvníkem takové pivnice?
Článek

Hendrych zase u Floutka

Znáte Pivovar Hendrych? Ať už je odpověď kladná či záporná, rozhodně si nenechte ujít (po delší době) jejich čepovanou 11 u Floutka. 
Článek

Novinky u Pražského floutka

Kdo říká, že sklípek musí být vinný. V parných letních dnech se můžete osvěžit také v pivním sklípku Pražský floutek. Vyberete si z proměnlivé nabídky osmi piv na čepu a bude vám hej. Rozhodně si nenechte ujít jejich změny a novinky, protože tady se nudit nebudete.
Článek