Svatomartinské Menu / St. Martin Menu
Předkrmy - Hors d´oeuvre - Vorspeisen
Husí paštika s pistáciemi // Goose pate with pistachio nuts // Gänse Leberkäs mit Pistaziennüsse
175 Kč
Husí játra na šalotce s červeným vínem a toastem // Goose liver with Shallotte and red wine, toast // Gänseleber mit Schalotte und Rotwein, Toast
195 Kč
Polévka / Soup / Suppe
Husí kaldoun // Goose „Caldoun“ soup // Gänsesuppe
85 Kč
Hlavní jídlo / Main Dish / Hauptspeise
Pečené husí stehno, variace zelí, perníkový knedlík // Roasted goose leg, cabbage variation and Gingerbread dumplings // Gebratene Gänsekeule mit Kraut und Lebkuchenknödel
430 Kč
Husí roláda s ořechy a jablky, pečené brambory Grenaille // Goose roulade with nuts and apples, baked Grenaille potatoes // Gebackene Gänseroulade mit Nüsse und Äpfel, Kartoffel Grenaille
350 Kč
Dezert / Dessert / Nachtisch
Hruškový závin s vanilkovou omáčkou // Pear strudel with vanilla sauce // Birnenstrudel mit Vanillesoße
99 Kč